FAQ

Vanliga frågor

Absolut! Vår mjukvara är utformad för att vara flexibel och skräddarsydd. Vi erbjuder anpassningsmöjligheter för att säkerställa att produkten uppfyller exakt de krav och specifikationer som er verksamhet behöver.
Vi sätter högsta prioritet på datasäkerhet. Vår mjukvara är utrustad med avancerade säkerhetsprotokoll och kryptering för att säkerställa att era fordonsdata är skyddade mot obehörig åtkomst och förlust.
Efter den kostnadsfria perioden har ni möjlighet att välja en prenumerationsplan som bäst passar era behov och budget. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och flexibla alternativ för att fortsätta stödja er verksamhet.
Implementeringstiden varierar beroende på företagets storlek och behov. Generellt sett är det en snabb och smidig process, och vårt supportteam finns alltid till hands för att säkerställa en problemfri övergång.

Är ni redo att spara tid?

Optimera er tidsanvändning med vår moderna fordonsflottshantering. Vår innovativa mjukvara ger er företag möjligheten att effektivisera processer och fokusera på kärnverksamheten.

Boka möte med oss